Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jelentős és apró fejlesztések az automatikus, öntisztító utcabútor jellegű nyilvános WC-inkben

Jelentős és apró fejlesztések az automatikus, öntisztító utcabútor jellegű nyilvános WC-inkben

Jelentős fejlesztést hajtottunk végre a WC-mosás terén, abból az okból, hogy hatékonyabbá tegyünk a WC mosását és a felületen maradó víz lefúvatását. A mosó kocsi mozgatása innentől kezdve pneumatikus vezérléssel történik, majd a mosást követő lefúvatás sűrített levegő végzi.

Öntisztísztító WC, self-cleaning toilet

Nyilvános WC mosása Nyilvános WC mosóegysége

 

A sűrített levegő előállítását alacsony zajszintű csendes, olajmentes kompresszorral történik. Természetesen, ahogy eddig is a mosás gyakorisága az üzemeltető által a helyi adottságoknak megfelelően paraméterezhető, beállítható.

Nyilvánso WC kézmosó vezérlése

 

Az apró, de a használó számára információt nyújtó fejlesztésünk, hogy az érintésmentes kézmosás indítás sikerességéről a használó visszajelző információt kap az indító felületen, a csapkifolyó homlokfelületén pedig piktogram jelzi, hogy a szappan és a víz adagolása ugyanazon a kifolyón történik. A szappan, a víz adagolása és a kézszárító indítása, ahogy eddig is lefutó vezérléssel történik, ami azt jelenti, hogy egyszeri kézközelítéssel indul a kézmosási folyamat, rövid vízadagolás, szappan adagolás, kézmosó víz adagolás és végül a kézszárító indítása történik.

 

Nyilvános WC kézmosó vezérlése

 

Öntisztító funkció mellett nem feledkeztünk meg az üzemeltetési biztonság további növeléséről sem, Az online módon információt adó WC-Guide távfelügyeleti rendszerünk újabb szolgáltatási funkcióvak bővült. Folyamatos vízhasználat, esetleges csőtörés vagy egyéb vízhasználatot jelentő meghibásodás esetén, valamint víz megjelenése a WC alatti szerviz aknában, amely származhat meghibásodásból, a talajvíz szintjének emelkedéséből vagy az esetlegesen befolyó esővízből, ez egy kiemelkedően fontos információ. Ezen esetlegesen bekövetkező események, meghibásodások időbeni jelzése és a felmerült probléma mielőbbi megoldása alapvető érdeke az illemhely tulajdonosának és az üzemeltetőnek egyaránt. A gyors beavatkozás megóvhatja a károsodástól az illemhelyet és a felesleges költségektől az üzemeltetőt. Amikor okos WC-ről vagy smart  toilet-ről beszélünk, akkor a többi üzemelési információ mellett ezek a szolgáltatások jelenítik meg igazán a jelenléti felügyelet nélkül üzemelő automatikusan működő, öntisztító illemhely okosságát! A WC-Guide távfelügyeleti rendszerünk mint az eddigiekből kitűnik automatikusan online módon informálja az üzemeltetőt a WC aktuális állapotáról, a bevételekről...... Ugyanakkor biztosítja azt is, hogy amennyiben a használó szükségét érzi, a segélyhívó gomb megnyomásával kérhet az üzemeltetőtől segítséget. A segélyhívó gomb használata azonban nem csak információt küld a WC-Guide rendszeren keresztül, hanem 30 másodperc késleltetéssel nyijta a vendégtéri ajtót is, hogy adott esetben a járókelők is tudjanak segíteni.

A használói oldaláról nézve az utóbbi évek fejlesztései, pl. a rugalmas használati lehetőséget biztosító érintésmentes fizetési lehetőség, az illemhely ózonos fertőtlenítése, mind a használói oldal kényelmét és biztonságát szolgálja.

Fontos tudni, hogy a fentiekben megemlített fejlesztések és az eddigiek is elérhetők azon fejlesztők és építtetők számára akik egyedi megjelenésű épített utcabútor jellegű nyilvános WC megépítésében gondolkodnak. itt fontos megjegyezni, hogy a tervezőknek fontos egyeztetni szakembereinkkel!