Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézmosó, cipőtalp tisztító, kézfertőtlenítő forgóvillás beléptető kapu sütödék, pékségek, tésztaüzemek számára

Kézmosó, cipőtalp tisztító, kézfertőtlenítő forgóvillás beléptető kapu sütödék, pékségek, tésztaüzemek számára

Ma már egyre gyakrabban felmerülő igény, hogy a pékségek, sütödék, tésztaüzemek is igénylik a munkahelyi beléptetés során az ottani feltételeknek megfelelő forgóvillás beléptető kapukat, amikor is az alkalmazási körülményeknek megfelelő a beléptető kapuk kialakítása.

 

Kézmosó cipőtisztító, kézfertőtlenítő forgóvillás beléptető

Speciális kialakítás sütödék, péksége, tésztaüzemek számára:

  • A forgókefék belépéskor cipőtalp portalanítást végeznek, szárazon forognak, nincs víz és vegyszer adagolás. Kézfertőtlenítés a szokásos módon működik Kilépéskor az infrasorompó indítja a forgókefét, a forgóvillás kapu kifelé irányban szabadon forog.
  • A megrendelő döntése, hogy a kézmosás, kézszárítás a belépés feltétele vagy nem, azaz amennyiben feltétel akkor a beengedés csak akkor lehetséges, ha a kézmosási ciklus (54 sec) lefutott és a kézfertőtlenítés is megtörtént. Itt figyelembe kell venni, hogy a beléptető kapu átbocsájtó képessége a kézmosás és kézfertőtlenítés ciklusidejének az összege, ami hozzávetőleg 63 sec./fő
  • Külön kérésre, opcionálisan lehetséges RFID kártyaolvasó beépítése a beléptető kapuba, ezzel biztosítva, hogy a munkaterületre csak a jogosult személyek léphetnek be, a beléptető kártya természetesen lehet azonos a munkaidő nyilvántartási rendszerben alkalmazottal.

Hagyományos, elsősorban húsüzemi beléptető kapu, kézfertőtlenítővel, cipőtalp fertőtlenítővel, csizmaszár mosóval >>