Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

fertőtlenítés

UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

A FiltAir beltéri légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. 

Ózongenerátor a Monori Mentőállomásnak

Egy BKH6311221 ózongenerátorral támogattuk a Monori Mentőállomást. Bízunk benne, hogy az eszköz felajánlásával némiképp segíthetjük a mentőszolgálat dolgozóinak áldozatos munkáját. 

Ózongenerátor hatékony eszköz a koronavírus terjedése ellen

Az ózongenerátor nem újdonság

Már régóta ismert tény, hogy az ózon  hatékony fegyver a baktériumok, vírusok, penészgombák ellen, ugyanakkor alkalmazása során nagyon körültekintően kell eljárni, mert minden élő szervezetre az ózón rendkívül veszélyes. A tüdő hólyagjai, membránja rendkívül érzékenyek az ózonra, már igen alacsony ózonkoncentrációnál is károsítja azokat!

Kézfertőtlenítés végrehajtása alkoholos kézfertőtlenítő szerrel (alkoholos kéz-bedörzsöléssel)

Az alkoholos kézbedörzsölés folyamata

A kézfertőtlenítést úgy végezzük, hogy fali adagolóból, vagy a személyre szóló, kis kiszerelésű flakonból a gyártó/forgalmazó ajánlása szerint (a kéz méretétől függően) készítményt (oldat, vagy gél) juttatunk az egyik tenyérbe, majd ezt a kéz egész felületén eloszlatjuk úgy, hogy a kezeken kezeletlen rész ne maradjon, és az alábbi ábra szerint kíméletesen a kéz bőrébe dörzsöljük száradásig. 

UV-C fertőtlenítés alkalmazása és alkalmazás területei az élelmiszeriparban

Az UV-C sugárzás, az avval történő levegő fertőtlenítés, felületfertőtlenítés környezetbarát és gazdaságos megoldás. Alkalmazása során az UV sugarak, a hullámhossztól függően, közel 100%-ban elpusztítják a besugárzott térben és felületeken található mikroorganizmusokat.

Levegő és felületfertőtlenítés ózongenerátorral

Hogyan működik az ózon?

Az ózon hatékony fertőtlenítő megoldás kellemetlen szagok és veszélyes mikroorganizmusok eltávolítására. Természetes folyamatok során, az UV C sugarakat természetes módon állítják elő, ezeket aztán oxigénnel kombinálva ózon keletkezik. A szagmolekulák lebomlanak és nyom nélkül eltűnnek. A kezelés következtében a jelenlévő mikroorganizmusok elpusztulnak. A reakció után az ózon oxigénné bomlik. Nagy előnye az ózonos kezelésnek, hogy úgy lehet eltüntetni szagokat, hogy nem használunk vegyszereket.

 

Ózon

Fertőtlenítés UV-C sugárzással

Betegség a baktériumoktól! Különösen igaz ez az orvoshoz történő látogatáskor. A recepciótól a váróteremig és a rendelő helyiségig, mindenhol akaratlanul ki vagyunk téve más betegek által hordozott vírusoknak és baktériumoknak. A gyógyulás érdekében fordulunk orvoshoz, de könnyen előfordul, hogy fertőzéssel távozunk. Általában kijelenthető, hogy ezeken a helyeken a fertőzés kockázata nagy, a  következmények elkerülhetetlenek és ezek mindnyájunk számára jól ismertek. Ennek azonban nem feltétlen kell így lennie, amennyiben UV C levegő fertőtlenítő berendezést működtetünk a fentebb említett helyeken!