Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
614.600 Ft + ÁFA ( 780.542 Ft )
Menny.:db

Kültéri ivókút , három személyes kialakítású. /felnőtt, gyerek, kutyaitató/ nyomógombos fejjel

614.600 Ft + ÁFA ( 780.542 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01426000000003

Ivókút rozsdamentes acélból, kültérre, 3 medencével, kutyaitatóval, időzített nyomógombos ivókútfejjel, padlólemezbe épített lábkapcsolóval.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút 3 medencével

A rozsdamentes acélból készült köztéri ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Ivókutunk ezen verziója 3 db medencével rendelkezik: 1 db felnőttek számára, 1 db gyermekek számára ideális magasságban elhelyezett, időzített nyomógombos ivókútfejjel rendelkező medencével, valamint 1 db kutyaitatásra alkalmas medencével, melyhez a vizet a padlólemezbe épített lábkapcsolóval tudjuk indítani.
Forgalmazunk falra szerelhető és lábonálló ivókutakat és gyermekivókutakat. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is. 
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
A hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombokat is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Álló ivókút közösségi helyekre, elsősorban kültérre

A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben készülnek, parkokba, terekre stb. A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken.

  • Masszív, robosztus kivitel
  • Víztakarékos, önelzáró ivókútfejek
  • Felnőttek és gyermekek számára megfelelő magasságban elhelyezett medencékkel
  • Kutyaitatásra is alkalmas

Paraméterek

Bemeneti vízcsatlakozás C 1/2"
Méretek 820x820x1060 mm
Medence belső mérete D210x74 mm
Lefolyó csatlakozás D40 mm
Nyomástartomány 1,5-4 bar
Működtetés Időzített nyomógombbal, lábkapcsolóval
Időzítés 8±3 mp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek