Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
586.600 Ft + ÁFA ( 744.982 Ft )
Menny.:db

Lábonálló trapézmed. kézmosó, térdkapcs. kevert vízre, alsó kif, papírtörülk. tartó, hulladékgy, szap.adag, eszközfert.

586.600 Ft + ÁFA ( 744.982 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK05875000000003

Kézmosó lábonálló kivitelben, trapézmedencével, térdkapcsoló szeleppel és kifolyóval, alsó kifolyású változatban, papírtörölköző adagolóval, szappanadagolóval, hulladékgyűjtővel, eszközfertőtlenítővel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Rozsdamentes acél kézmosó, higiéniai egység

Lábonálló trapézmedencés kézmosóink rozsdamentes acélból készülnek. A lábnak köszönhetően olyan helységbe is beépíthető, ahol a falra szerelés a falszerkezet miatt nehezen oldható meg (pl.: könnyűszerkezetes fal). A kézmosó egység egy kevert vizes, térdkapcsolós csapkifolyóval, egy papírtörölköző adagolóval, egy hulladékgyűjtővel, egy karos szappanadagolóval, valamint egy eszközfertőtlenítővel is fel van szerelve, melyek segítségével egy komplett higiéniai egység alakítható ki. A kéztörlő adagoló C/Z hajtogatású papír adagolására alkalmas. A szappanadagoló karos működtetésű, így higiénikusan üzemeltethető. A szappanadagoló konstrukciójából adódóan nagy kiszerelésű szappannal is tölthető, külön szappantartály alkalmazása nem szükséges.

Higiénikus működtetés térdkapcsoló segítségével

A térdkapcsolókar bármilyen irányba történő elmozdításával lehet nyitni a szelepet, ekkor indul a víz a csapkifolyón keresztül. A térdkapcsolókar eredeti állípotba történő visszatérése után a beépített nyomógomb beállításainak megfelelő ideig még áramlik a víz, majd a szelep automatikusan elzár. Ennek köszönhetően jelentős vízmegtakarítás érhető el a hagyományos zárású szerelvényekhez képest. Emellett a konstrukció higiénikus kezelést tesz lehetővé, hiszen kézérintés nélküli a nyitás és a zárás.

Eszközfertőtlenítő az eszközök tisztítására

Az eszközfertőtlenítő forró víz segítségével fertőtlenít. Egyszerre 5db kés, 2db fenőacél fertőtlenítésére alkalmas. A víz hőmérsékletét az elektronika nagy pontossággal szabályozza, ezáltal biztosítja a tökéletes fertőtlenítéshez szükséges optimális vízhőfokot. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A rozsdamentes kivitel hosszú élettartamot, és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Higiénikus rozsdamentes felület az élelmiszeripar számára

Kifejezetten vágóhidak és élelmiszeripari üzemek számára ajánlott, de alkalmazható bármely egyéb területen is (pl.: nagykonyhák, pályaudvarok, élelmiszer üzletek, stb.).

  • Kompakt kivitel
  • Takarékos vízfelhasználás és csepegésmentes vízadagolás
  • Erős, masszív felépítés
  • Alsó vízelvezetés

Paraméterek

Anyag Rozsdamentes acél (1.4301)
Felület Gyöngyszórt
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Lefolyó csatlakozás D40 mm
Medence belső mérete 500x378x261 mm
Minimális dinamikus üzemi nyomás 1,5 bar
Maximális dinamikus üzemi nyomás 4 bar
Alapidőzítés 8±3 mp
Gyári vízátfolyás 3 bar nyomáson 9,5 l/perc
Maximális közeg hőmérséklet 80 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek