Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MCM Infrás csaptelep, hideg vagy kevert vízre, 230 V hálózati tápegységgel
76.400 Ft + ÁFA ( 97.028 Ft )
Menny.:db

MCM Infrás csaptelep, hideg vagy kevert vízre, 230 V hálózati tápegységgel

76.400 Ft + ÁFA ( 97.028 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH3565951

MCM Infrás mosdó csaptelep hideg vagy előkevert vízre, 230 V hálózati tápegységgel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep hálózati változatban

Infrás, hálózatról működtetett mosdó csaptelep, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, a hálózati tápegységből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. A csaptelep működtetéséhez hideg vagy előre beállított hőmérsékletű kevert víz biztosítása szükséges. ABS rendszerének köszönhetően a csaptelep az infraérzékelő állandó érzékelése esetén is a gyári beállításnak (13 mp) megfelelően automatikusan elzár, ezáltal megakadályozva a víz folyamatos folyását.
A legionella baktériumok elszaporodásának megelőzése érdekében, az üzemszünetek során pangó víz ellen, a csaptelep az időzítésének megfelelően 24 óránként automatikus átöblítést végez.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap, szenzoros csap közforgalmú helyek mosdóiba

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • Az infracsap működése teljesen automatikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Az infra csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik.
  • A csaptelep működtetése higiénikus, mivel a csap nyitása-zárása kéz érintése nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A csaptelep a hálózati működtetéshez szükséges tápegységet tartalmazza.

Paraméterek

Anyag réz
Felület krómozott
Méretek 55x145x151 mm
Kifolyás magassága 73 mm
Kifolyási távolság 102 mm
Észlelés 0,5-10 cm
Időzítés 3 mp
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Vízátfolyás 21 l/perc (3 bar)
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 2-4 bar
Tápfeszültség 230 V, 50 Hz
ABS rendszer 13 mp
Anti-legionella rendszer 3 mp (24 óránként)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.