Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
WEST infrás mosdócsap, hideg vagy kevert vízre, 6 V DC elemes/230V AC
73.300 Ft + ÁFA ( 93.091 Ft )
Menny.:db.

WEST infrás mosdócsap, hideg vagy kevert vízre, 6 V DC elemes/230V AC

73.300 Ft + ÁFA ( 93.091 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BKH3563651

WEST infrás, önelzáró mosdó csaptelep, hideg vagy kevert vízre, flexibilis bekötőcsővel, elemről / hálózatról működtetve.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
VARTA ceruza elem, AA, LR6
130 Ft + ÁFA (165 Ft)

Infrás csaptelep elemes/hálózati változatban

WEST infrás, elemről, vagy hálózatról működtetett mosdó csaptelep, elegáns, kompakt kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, az elemtartóból, hálózati tápegységből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A csomag tartalmazza a kétféle (elemes/hálózati) működtetéshez szükséges alkatrészeket. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A krómozott felületű infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet.
A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap nyilvános WC-kbe

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.
Jellemzők és funkciók:

  • Víztakarékos: A kéz érzékelő elé kerülésekor felvillan a érzékelő ablak LED-je és elindul a vízadagolás, a kéz elvételekor azonnal elzár.
  • Higiénikus: Kézérintés nélküli automatikus nyitás és zárás, ezzel elkerülhető a bakteriális fertőzés.
  • Intelligens: A vezérlés képes önállóan beállítani a legjobb érzékelési zónát és kiküszöböli a zavaró fény- és UV sugarakat.
  • Automata védelem: A víztakarékosság érdekében 70 másodperc folyamatos vízadagolás után elzár. Újraindításhoz 4 másodpercre vegye el a kezét az érzékelési zónából. 
  • Áramkimaradás esetére: Áramkimaradás esetén a csaptelep átkapcsol elemes tápellátásra.

Paraméterek

Vízellátás Hideg és előkevert vízre
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Tápfeszültség 6 V DC / 230 V AC
Elem típusa 4x1,5 V (LR6, AA)
Nyomástartomány 0,5-7 bar
Vízátfolyás 5,2 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 45°C
Üzemelési hőmérséklettartomány 1-45°C
Méretek 61,5x148,5x176 mm
Kifolyás magassága 122 mm
Csapfurat D 35mm
Működtetés infraérzékelő
Felület krómozott

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.