Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MCM Infravezérlésű mosdó csaptelep, kevert vízre, 6 V elemes, rozsdamentes acél, matt
45.500 Ft + ÁFA ( 57.785 Ft )
Menny.:db.

MCM Infravezérlésű mosdó csaptelep, kevert vízre, 6 V elemes, rozsdamentes acél, matt

45.500 Ft + ÁFA ( 57.785 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BKH3563542

MCM Infrás mosdó csaptelep kevert vízre, matt felületű rozsdamentes acélból, 6 V DC elemes kivitelben.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep elemes változatban

Infravezérlésű, elemről működtetett mosdó csaptelep, elegáns, kompakt és vandálbiztos kialakítással, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, elemtartóból és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A szálcsiszolt felületű rozsdamentes acél infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. A csaptelep működtetéséhez hideg vagy előkevert víz szükséges. A csaptelep működtetéséhez 4 db 1,5 V (AA) elem szükséges, melyeket a csomag nem tartalmaz.
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap nyilvános WC-kbe

Irodák, iskolák és közforgalmú illemhelyek mosdóiba ajánljuk, de kialakításából, alacsony szerviz-igényéből adódóan az élelmiszeripari kézmosókban, sormosdókban és higiéniás használhatóságból adódóan egészségügyi intézményekben, így a kórházi bemosakodókban is ajánlható, használható.

  • Higiénikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • A csaptelep a kéz elvételét követően a gyárilag beállított időtartamnak (utánfolyási idő) megfelelő ideig működik, amely időtartam utólag is módosítható.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Felület matt
Tápfeszültség 6 V DC
Elem típusa 4x1,5 V (AA)
Méretek 149x177x42 mm
Kifolyás magassága 74 mm
Kifolyási távolság 109 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 3/8"
Vízátfolyás 4-9 liter/perc (3 bar)
Nyomástartomány 0,5-6 bar
Ajánlott nyomástartomány 2-4 bar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.