Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Mediclinics álló infrás csaptelep kevert vízre, beépített szappanadagolóval, pultba építhető kézszárítóval
598.200 Ft + ÁFA ( 759.714 Ft )
Menny.:db

Mediclinics álló infrás csaptelep kevert vízre, beépített szappanadagolóval, pultba építhető kézszárítóval

598.200 Ft + ÁFA ( 759.714 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: MEDUCM092A

Mediclinics infra szenzoros csaptelep kevert vízre beépített szappanadagolóval, és pult alá építhető kézszárító pultra szerelhető kifújófejjel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás csaptelep, szappanadagoló és kézszárító kombináció

Szenzoros csaptelep kevert vízre, beépített szappanadagolóval és azonos megjelenésű kifújófejjel ellátott pult alá építhető kézszárító. 

Szenzoros csaptelep szappanadagolóval

Mediclinics infrás, elemről vagy hálózatról működtetett elektromos mosdó csaptelep infrás szappanadagolóval. Elegáns, kompakt kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, az elemtartóból, hálózati tápegységből és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből, valamint a mosdó (pult) alá szerelhető 1,8 literes folyékonyszappan tartályból. A csomag tartalmazza a kétféle (elemes/hálózati) működtetéshez szükséges alkatrészeket. A krómozott felületű infrás mosdó csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető. Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kézelvétel után beprogramozott idő (utánfolyási idő) elteltével zárja a mágnesszelepet. A folyékonyszappan adagolását a csapkifolyó jobb oldalán található infraérzékelőhöz közelített kezünkkel indíthatjuk. A szappan adagolása is a kifolyó elején történik.
A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Kézszárító pultra szerelhető kifújóval

Kézszárítóink infrás működtetésű, nagy hatásfokú modellje, mely pult alá szerelhető Machflow kézszárítóból és pultra szerelhető kifújófejből áll. Az érzékelő a kifújófejen található, a kézszárító a levegőt flexibilis gégecsövön keresztül juttatja a kifújófejhez. A készülék nagysebességű levegővel szárít, ez rövid szárítási időt (kb. 10 mp) eredményez. A levegőt a nagy fordulatszámú motor működés közben keletkező hője, illetve egy beépített (igény esetén kikapcsolható) fűtőszál melegíti fel. A kéz közelítésekor a kézszárító működésbe lép, eltávolításakor leáll. A légfúvó motor teljesítménye potenciométer segítségével 420 W és 1100 W között szabályozható, amiből adódóan egyrészt akár 73%-os energia-megtakarítást, másrészt zajcsökkentést érhetünk el. Ez különösen zajérzékeny helyeken lehet fontos szempont.

További információ a Mediclinics kézszárító, szappanadagoló, szenzoros csaptelep szettről >>

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V, 50 Hz
Érintésvédelmi osztály I.
Védettségi fokozat (IP) IP23
Teljesítmény 420-1500 W (kézszárító)
Légsebesség 190-400 km/h
Zajszint 67-72 dBA
Észlelés 5-25 cm
Szappanadagolás 0,5-2 ml (állítható)
Nyomástartomány 0,5-8 bar
Vízátfolyás 5,0 l/perc (3 bar nyomás mellett)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.