Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
337.600 Ft + ÁFA ( 428.752 Ft )
Menny.:db

Mobil, rozsdamentes szemzuhany nyomólappal, 25 l-es tartállyal, rozsdamentes kocsival

337.600 Ft + ÁFA ( 428.752 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH1408141

Mobil szemzuhany rozsdamentes acélból, nyomólapos működtetéssel, 25 literes tartállyal.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Szemzuhany mobil kivitelben

A szemzuhanyunk rozsdamentes acélból, mobil kivitelben, 25 literes tartállyal készül. A szemzuhany a kapcsolókar hátra történő elmozdításával működtethető. A kapcsolókar alaphelyzetbe történő állításával zárható a szemzuhany. A felfelé álló perlátorokat takarókupak fedi, amit működtetéskor a víz automatikusan lelök. A kupakok elrepülését lánc akadályozza. A szükséges nyomást sűrített levegős rendszer biztosítja.
Használat után gondoskodni kell a víz- és levegő utántöltéséről. A szemzuhany tartályát a felső részén található töltőnyíláson keresztül lehet megtölteni. A tartály egy kerekekkel és fogantyúval rendelkező kocsira van rögzítve, ezáltal könnyen mozgatható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt a zuhanyt vízteleníteni kell! A zuhanyrózsákat a lerakódásoknak megfelelően, ütemezve vízkőmentesíteni kell. Magas ásványi só koncentrációjú víz esetén a helyes működés nem garantálható. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Alkalmas olyan helyeken történő telepítésre is, ahol a rozsdamentes verzió felülete károsodhat.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek tisztítása, karbantartása" című dokumentumban leírtakat.

Vészzuhanyok, zuhanyrendszerek ipari alkalmazásra

Ajánljuk vegyi üzemekbe és minden olyan területre, ahol a szemet, arcot ért veszélyes szennyeződéseket gyorsan el kell távolítani és nincs lehetőség állandó kiépítésű szemzuhany telepítésére, vagy az ideiglenes munkavégzés ezt indokolja.

  • Rendkívül könnyen kezelhető
  • Könnyen tisztítható
  • A hordozókocsi segítségével egyszerűen mozgatható

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Tartály térfogata 25 l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.