Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakma

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.

Legyen vásárlónk webáruházunkban!

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja (ajánlás)

Játszótéri nyilvános WC-k dekorációja (ajánlás)

A közösségi felületeken egyre több szó esik a közterületi nyilvános WC-k szükségességéről. Az igény egyértelmű, szükséges, hogy parkokban játszótereken, parkolókban bringaútvonalak mentén, vagy egy köztér félreeső sarkában legyen a mai kornak megfelelő higiénikusan működő nyilvános WC.
Infrás kézfertőtlenítőszer adagoló, beléptető rendszer vezérléssel

Infrás kézfertőtlenítőszer adagoló, beléptető rendszer vezérléssel

Rozsdamentes infrás működtetésű fertőtlenítőszer adagolóhoz egy önálló vezérlő elektronika kapcsolódik. Az elektronika feladata, hogy csak akkor ad vezérlő kimenő jelet, miután megtörtént a kézfertőtlenítés.

Rugalmas ütközésvédelem, raktári ütközésvédelem

Rugalmas ütközésvédelem, raktári ütközésvédelem

Rugalmas ütközésvédelemre minden olyan területen szükség lehet, ahol kézi vagy gépi erővel történő árumozgatás történik. A hagyományos (fa vagy fém alapanyagból készülő) ütközésvédelmi megoldások, egy esetlegesen bekövetkező ütközés esetén kárt tehetnek az ütköző járművekben, raklapos vagy dobozolt árukban. Sőt, nem "csak" csak az ütközést elszenvedő eszközök és árukészlet, de nagy valószínűséggel az ütközéshárítóként funkcionáló fa és fém eszközeink is megrongálódhatnak, melyek így utólagos javítást és karbantartó festést igényelnek. Mindezekkel szemben, a rugalmas ütközésvédelmi eszközök megkímélik az ütköző terhet (legyen az jármű vagy rakomány), és utólagos javításra sem lesz szükség.

Kérdései vannak? Árajánlatot szeretne?

Forduljon bizalommal Szabó László vezető projektmenedzser kollégánkhoz a +36 30 530 6954-es számon, vagy a következő e-mail címek valamelyikén: szabo_laszlo@bandk.hu vagy info@bandk.hu

Szolgáltatás vásárlása kempingekben RFID kártyák alkalmazásával

Szolgáltatás vásárlása kempingekben RFID kártyák alkalmazásával

A kempingekbe érkező vendégek az ott tartózkodásuk ideje alatt nem egyformán veszik igénybe a kemping által kínált szolgáltatásokat. Gondolunk itt elsősorban a zuhanyozás, mosogatáskor a melegvíz használatra, ételfőzés, melegítés, lakókocsik áramellátása, mosógép használat...
Érintésmentes működtetésű ivókút megoldások

Érintésmentes működtetésű ivókút megoldások

Járványhelyzet idején, vagy csak mert a felhasználói környezet úgy kívánja, üzemeltető és fogyasztó számára egyaránt fontos lehet, hogy az ivóvíz-vételi lehetőségként felkínált ivókút, fizikai kontaktus nélkül is használható legyen, azaz érintés nélkül tudjunk inni vagy palackot/poharat tölteni belőle.

Zuhanyzó, zuhanyvezérlés érmevizsgálóval, bakkártyával, RFID kártyával

Zuhanyzó, zuhanyvezérlés érmevizsgálóval, bakkártyával, RFID kártyával

A mindennapi élet számos területén felmerül az igény, hogy az áruszállításban dolgozók, utazó, úton lévő, menekülttáborokban élő emberek számára útközben fürdési, zuhanyzási lehetőséget kell biztosítani. Azonban mindezt oly módon, hogy a használók számára könnyen és elfogadható áron elérhető legyen, ugyanakkor az üzemeltetők számára megfelelően energiatakarékos, gazdaságos megoldást biztosítson.

Infrafűtés présházba, teraszra, hétvégi házba

Infrafűtés présházba, teraszra, hétvégi házba

A tavasz közeledtével egyre gyakrabban tapasztalhatunk komoly ingadozást az éjszakai és nappali hőmérséklet között. Ebben az átmeneti időszakban, jól jöhet egy olyan fűtési megoldás, ami gyorsan, minél kevesebb előkészülettel, és még kevesebb energiaveszteséggel tud kellemes hőmérsékletet varázsolni otthonunkba, víkendházunkba, nyaralónkba… 
Hogyan viseljük helyesen a maszkot?

Hogyan viseljük helyesen a maszkot?

A maszkot mindig úgy tedd fel, hogy az az orrodat és a szádat is teljesen fedje, az arcodhoz illetve az orrodhoz a lehető legjobban illeszkedjen. - Az UNICEF Magyarország maszkviselésre vonatkozó ajánlása
UV-C levegő fertőtlenítő berendezések

UV-C levegő fertőtlenítő berendezések

A vegyszerek nélkül történő, környezetbarát és valóban hatékony levegő fertőtlenítés egyik legjobb eszköze az UV-C.

Piktogram táblák WC-re, öltözőbe…

Piktogram táblák WC-re, öltözőbe…

Egy jól megválasztott, nemzetközileg elfogadott és bármely nyelven egységes jelentésű útbaigazító-, tiltó-, vagy épp engedélyező piktogram mindannyiunk számára egyszerű és közérthető segítség lehet.

Megújult a nyilvanoswc.eu

Megújult a nyilvanoswc.eu

Nyilvános illemhelyeinket bemutató weboldalunk – követve a látogatói visszajelzéseket és az aktuális trendeket – megújult. A már jól ismert nyilvanoswc.eu domainen ezentúl egy modern, letisztult, okostelefonon, tableten és számítógép monitoron is jól megjelenő (reszponzív) honlap várja az érdeklődőket.

UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

A FiltAir beltéri légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat.