Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakma

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.

Legyen vásárlónk webáruházunkban!

NEOPERL víztakarékos perlátorok

NEOPERL víztakarékos perlátorok

A NEOPERL víztakarékos, vízáramlás korlátozó és szabályozó technológiája egyrészt az áramláskorlátozó, az áramlásszabályozó megoldásán, másrészt pedig a légbeszívó eljárásán alapul.

Most vált igazán fontossá a víztakarékosság

Most vált igazán fontossá a víztakarékosság

Egyrészt az energiaárak elszabadulása, másrészt pedig az esőhiány hatására fellépő vízhiány miatt a víztakarékosság kiemelkedő fontosságal bir

 

A BKH2008111 AIRJET zuhanyfej és a BKH2008211 kézi zuhany a beépített áramláskorlátozó hatására csökkenti a vízfelhasználást, a légbeszívó rendszeréből adódóan a vizet feldúsítja levegővel és így stabilizálja a víznyomást. Ennek eredménye képpen a hagyományos zuhanyfejekkel, zuhanykarokkal ellentétben a kiáramló alacsonyabb vízmennyiség mellet, a vízhez kevert légbuborékok hatására megnő a kiáramló víz nyomása, amely még igazán elfogadható és komfortérzetet biztosító, zuhanyozásra alkalmas vízképet biztosít.

DECOCHOC H2O védő és falburkoló PVC panel nedves, vizes területekre

DECOCHOC H2O védő és falburkoló PVC panel nedves, vizes területekre

Falvédő és falburkoló 1,5 mm vastag merev és antibakteriális PVC panel, amely teljesíti a Bs2d0 tűzállósági előírásokat. A panelek felülete finoman texturált matt felülettel rendelkezik és ezek a jellemzők teljes mértékben alkalmassá teszik a terméket nedves, vizes helyiségekben történő alkalmazásra, így közösségi mosdók, zuhanyzók és fürdőszobák falainak burkolására. A panelek vízlepergető képességéből adódóan minimális a felületen a vízkő képződés és maga az anyag egyben nagymértékű karcolásállóságot biztosít.

Elmozdítható rugalmas terelőkorlát, újdonság

Elmozdítható rugalmas terelőkorlát, újdonság

Az MPM innovatív fejlesztése az elmozdítható rugalmas terelőkorlát. Léteznek olyan ipari helyszínek, raktárak ahol egy értékes, Pl. vezérlőszekrény, működő berendezés van telepítve, ezt védeni kell. Ugyanakkor bizonyos esetekben a rugalmas terelőkorlát útban van egy esetleges javítás, hibaelhárítás során, így ebben az esetben a korlátot el kell távolítani. Ezt a problémát oldja meg az elmozdítható talpazattal tervezett rugalmas terelőkorlát.

 

Elmozdítható terelőkorlát

Raktári állványok ütközésvédelme

Raktári állványok ütközésvédelme

A raktári anyagmozgatás során az anyagmozgatás gépei, a tárolandó anyagok és egyben a raktári dolgozók a raktári állványok közötti folyosókon végzik a be és kitároló tevékenységüket. Ezen tevékenység során óhatatlan, hogy időközönként, az anyagmozgatás során balesetek történjenek, amely esetben sérülhet maga az állványrendszer, a mozgatott áru és nem utolsó sorban maga a raktári dolgozó is. A baleset következtében nem csak az anyagi kár lehet jelentős, hanem súlyos személyi sérülés is bekövetkezhet, így elmondhatjuk, hogy a raktár üzemeltetőjének alapvető érdeke ezen esemény elkerülése. Ezen lehetőségek okán ajánlatos már az állványrendszer tervezése, kiválasztása során szakember bevonásával kockázatelemzést készíttetni, hogy már a kezdésnél, az állványrendszer kiválasztásánál figyelembe legyenek véve az idevonatkozó szabványelőírások és olyan ütközésvédelmi rendszer legyen kialakítva, amely alapjaiban csökkenti a súlyos, anyagi kárral és személyi sérüléssel járó baleseteket.

Rugalmas ipari ütközéshárítók technikai polimerből

Rugalmas ipari ütközéshárítók technikai polimerből

A REFLEX egy technopolimer, egy olyan egyedi vegyület, amit a műanyaggyártás területén 30 éves tapasztalattal bíró csapat fejlesztett ki. Különleges molekuláris sűrűségének köszönhetően a REFLEX az ütközésvédő teljes hosszán osztja el az energiát, amely elhajlik, majd visszatér eredeti alakjába.

 

Ütközésvédő teszt

Nyilvános illemhely innovatív érintésmentes fizetési lehetőséggel

Nyilvános illemhely innovatív érintésmentes fizetési lehetőséggel

Cégünk által fejlesztett és gyártott nyilvános illemhelyeink opcionális kiegészítői választéka újabb innovatív elemmel bővült. Ma már általánosnak mondható az érintésmentes bankkártyás fizetési mód, amely lehetőség már eddig is rendelkezésére állt megrendelőink számára.

Fegyházak, börtönök, fogházak vandálbiztos és víztakarékos berendezései

Fegyházak, börtönök, fogházak vandálbiztos és víztakarékos berendezései

Amennyiben fegyházak, börtönök, fogházak, vagy más büntetés végrehajtási intézet vizesblokkjainak kialakításáról, felújításáról van szó, egészen más jellegű szaniter berendezések beépítéséről kell gondoskodni, mint egy hagyományos zuhanyzó vagy mosdó esetében. Fontos szempont a vandálbiztos, víztakarékos és a használati körülményekhez igazodó funkcionális kialakítás.

MIFARE kártyaolvasó a forgóvillás beléptető kapukban

MIFARE kártyaolvasó a forgóvillás beléptető kapukban

A plasztik kártyák egy az utóbbi években jelentő karriert befutott fajtája az érintés nélküli RFID kártyák, amelyeket a mindennapi életben több különböző néven is használatban van. RFID kártya, NFC kártya, Proximity kártya, Mifare kártya a leggyakrabban alkalmazott megnevezések. Ezen eszközök használata érintésmentesen, csak közelítéssel történik

WC öblítés a közösségi mosdókban

WC öblítés a közösségi mosdókban

Direkt vagy tartályos WC öblítés ez itt a kérdés?

Tartályos öblítés:

  • a WC tartályok önálló és beállítható szintérzékelővel rendelkeznek, ennek megfelelően a kívánt öblítővíz mennyisége 3-9 liter között precizen beállítható. Feltöltődési idő a beállított vízmennyiségtől függően 30-70 másodperc lehet. Ez a feltöltési idő nagy forgalom esetében sem jelenthet gondot, mivel a használó távozása és az új használó újbóli öblítés igénye általában hosszabb, mint a feltöltődési idő.

 

Kupakgyűjtő szív – Segítség szívvel, lélekkel

Kupakgyűjtő szív – Segítség szívvel, lélekkel

Egyre több hazai településen (is) találkozhatunk, karitatív céllal kihelyezett, kimondottan kupakok leadására alkalmas szelektív gyűjtőkkel. Ezen tapasztalaton és a vásárlói megkereséseken felbuzdulva kerültek választékunkba ilyen termékek is.

Ózongenerátor, levegő fertőtlenítő, felület fertőtlenítő

Ózongenerátor, levegő fertőtlenítő, felület fertőtlenítő

A vegyszerek nélkül történő, környezetbarát és valóban hatékony levegő fertőtlenítés legjobb eszközei az ózongenerátorok és az UV-C levegő fertőtlenítő berendezések. Melyik a jobb? A fent említett eszközök levegő és felület fertőtlenítő hatását (ami a végeredményt illeti) nem lehet, és nem is érdemes összehasonlítani. 

Kérdései vannak? Árajánlatot szeretne?

Forduljon bizalommal Szabó László vezető projektmenedzser kollégánkhoz a +36 30 530 6954-es számon, vagy a következő e-mail címek valamelyikén: szabo_laszlo@bandk.hu vagy info@bandk.hu