Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakma

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.

Legyen vásárlónk webáruházunkban!

Fizetős zuhanyzók kialakítása, működtetési lehetőségei

Fizetős zuhanyzók kialakítása, működtetési lehetőségei

Figyelembe véve az energiaárak és vízdíjak emelkedésének, egyre több helyen merül fel a fizetős zuhanyzók kialakításának az igénye. A fizetős kialakítás elfogadható árazása mindenképpen az energiatakarékosság irányába tereli az üzemeltetőket és ezzel a használókat is. Fizetős zuhanyzók kialakításának igénye alapvetően a kamionparkolókban, kempingekben, benzinkutaknál, hajó kikötők zuhanyzóiban merül fel, amelyeknél zuhanyzási lehetőség is kialakításra került.

A zuhanyzók kialakításuk szerint lehetnek egyszemélyes zuhanyzók, illetve olyan több személyes zuhanyzók, ahol egy helyiségben több zuhanyállás található. Ez a felosztás igaz a fizetős zuhanyzók kialakítása során is, az egyszemélyes zuhanyzók esetében már a helyiségbe történő belépés fizetéshez kötött, míg a többszemélyes zuhanyozók esetében a fizetés zuhanyállásokként, a helyiségbe történő belépés szabadon történik.

Új generációs fizető automata, érintésmentes fizetési lehetőséggel

Új generációs fizető automata, érintésmentes fizetési lehetőséggel

A B&K Kft. által gyártott nyilvános WC-kben már jó ideje rendelkezésre áll az érmevizsgáló mellett a bankkártyás fizetési lehetőség, ezt a megoldást terjesztettük ki a dobozolt beléptető, beengedő termékeinkre. Az új fizető automata rendszerünk tartalmazza a hagyományos, elektronikus érmevizsgálót és megrendeléstől függően (ki melyik bankkal tud vagy akar szerződést kötni) a bankkártyás fizetéshez szükséges Nayax Onix, vagy az Ingenico IUN bankkártya terminált. A bankkártyás fizetési lehetőségből adódóan természetesen vezetékes vagy vezeték nélküli internetelérés szükséges!

Fizető automata érmevizsgálóval és érintésmentes fizetési lehetőséggel

Fizető automata érmevizsgálóval és érintésmentes fizetési lehetőséggel

Fizető automata, fizetős beléptető terminál nyilvános illemhelyek, éttermek, kávézók, üzemeanyag kutak számára

A technológiai fejlődés eredményeként egyre szélesebb kőrben terjed a bankkártya vagy mobiltelefon alapú érintésmentes fizetési lehetőség a nyilvános WC-k esetében is. Jelenleg még a fizető beléptető rendszerekben, legtöbb esetben együtt él a pénzérme alapú és az érintésmentes fizetési lehetőség, de a tendencia egyértelmű irányt mutat.

Az érintésmentes fizetés és a WC beléptetésnek számos előnye lehet, különösen a higiénia, a kényelem és az illemhelyek biztonsága szempontjából. Az érintésmentes fizetésre és WC beléptetésre szolgáló rendszerek általában az RFID-technológiát vagy a mobilalkalmazásokat használják. Itt van néhány előnyük:

Bővülőben cégünk húsipari higiéniai célú gépeink és eszközeink vélasztéka

Bővülőben cégünk húsipari higiéniai célú gépeink és eszközeink vélasztéka

A Húsipari Higiéniai Célú Gépek Fontossága a Modern Élelmiszeriparban

Az élelmiszeripar, a húsipar folyamatos fejlődése során egyre nagyobb hangsúlyt kap a minőség, a biztonság és a higiénia. A húsipar sem maradhat ki ebből a folyamatból, hiszen az emberi fogyasztásra szánt termékek előállításánál kiemelten fontos az egészséges és biztonságos gyártási folyamatok fenntartása. Ennek elérésében kulcsfontosságú szerepet játszanak a húsipari higiéniai célú gépek és eszközök, amelyek nem csak hatékonyabbá teszik a termelést, de garantálják a vásárlók egészségének védelmét is.

Növényházak Higiéniai Intézkedései belépéskor

Növényházak Higiéniai Intézkedései belépéskor

A növényházakat az élénk zöld növények látványa és a friss, oxigéndús levegő illata teszi különlegessé. Azonban a látszat néha csalóka lehet – a növények egészségének megőrzéséhez és a jó terméshozam eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő higiéniai intézkedések betartása. Amikor belépünk a növényházba, fontos szerepet játszunk a növények és a termesztett termékek védelmében.

Személyi és telephelyi higiénia az állattartó telepeken

Személyi és telephelyi higiénia az állattartó telepeken

A személyi és telephelyi higiéniának és eszközeinek igen jelentős szerepe van a járványvédelemben. Az állattartó telepre belépni szándékozó személyek komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek, ahogy a telephelyi higiénia is döntően meghatározza az ott tartott állatok egészségét és jólétét. Ezek a szempontok keményen gazdaságossági kérdés is, hiszen a higiénia színvonal fenntartása befektetéssel és rendszeres költséggel jár, a de annak elmulasztása komoly veszteségforrás lehet.

WC-kabin amely meghazudtolja a gravitációt

WC-kabin amely meghazudtolja a gravitációt

Az itt bemutatott  Avant Garde WC-kabin rendszer látszólag meghazudtolja a gravitációt, egy stílusos ugyanakkor erős felső rögzítésű rendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi az oldal és előfalak és felfüggesztését anélkül, hogy alulról lábazati támogatásra szükség lenne.

Néhány gondolat a fürdőszoba alapfelszerereltségi és kiegészítő termékeiről

Néhány gondolat a fürdőszoba alapfelszerereltségi és kiegészítő termékeiről

A fürdőszoba alapfelszereltségi és a fürdőszoba kiegészítő termékek olyan elemek, amelyekkel feldobhatjuk, funkcionálissá tehetjük és kényelmesebbé tehetjük a mosdónkat és fürdőszobánkat. Az alábbiakban néhány olyan fontos szempontot mutatunk be, amelyek érzékeltetik a fürdőszoba kiegészítők fontosságát:

Tiszta és iható hőmérsékletű vizet a kulacsba!

Tiszta és iható hőmérsékletű vizet a kulacsba!

A „Refill projekt – Töltsd újra Magyarország!” már jó ideje hozzánk is elért.

Ez a mozgalom az angliai Bristolból indult, amelynek célja, hogy csökkentsük a palackozott vizek fogyasztását, eláltal csökkentve a műanyagszennyezést is. Mint ivókút gyártó már 2019-ben hírt adtunk erről a mozgalomról, ekkor 100 db B&K Kft által gyártott ivókúthoz ajándékba adtunk 1 db olyan kulacsot amely mosogatógépbe rakható, fertőtleníthető. Cikkíróként, nem kizárólag mint ivókút gyártó hanem mint a hazai folyókon családdal evezve szabadságát töltőként mélyen átérzem ezen mozgalom jelentőségét. Csak egy példaként említve a Bodrog folyót, ahol egy-egy öbölben, limányban vastagon állnak a műanyag palackok és az egyéb műanyag hulladékok, akár 1-1,5m magasan is az árvíz során a bokrokon fennakadt petpalackok, ekkor érzi igazán az ember, hogy ez nem mehet így tovább.

Tiszta vizet a kulacsba!

Újdonság II. a Mediclinics® termékválasztékában

Újdonság II. a Mediclinics® termékválasztékában

A Mediclinics® kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett terméke, amely magában foglal egy kézszárítót, egy vízcsapot és egy szappanadagolót, mindhárom egység falba építhető, szenzor vezérlésű, a falba építhetőségből adódóan olyan helyen alkalmazható ahol biztosított egy szervíztér a működtető elemek elhelyezésére.

 

Mediclinics szenzoros kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett

Újdonság I. a Mediclinics® termékválasztékában

Újdonság I. a Mediclinics® termékválasztékában

A Mediclinics® kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett terméke

egy pultba építhető kézszárító, víz- és szappanadagoló csaptelep, amelyek egy formatervezett, érintésmentes, higiénikus és nagyon hatékony rendszerként működnek együtt.

Mediclinics kézszárító, szappanadagoló, csaptelep szett

Közösségi mosdók szappanadagolóiról bővebben

Közösségi mosdók szappanadagolóiról bővebben

Mint tudjuk a közösségi mosdókban a higiénia fenntartása kiemelkedő fontossággal bír. Az emberek számára elérhető tiszta és hatékony folyékonyszappan adagolók biztosítása elengedhetetlen a megfelelő kézmosáshoz. Az adagolók különböző típusai közül választhatunk, attól függően, hogy milyen funkciókat és előnyöket keresünk.