Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Automatikus közterületen felépíthető, telepíthető illemhelyek kialakítása

Automatikus közterületen felépíthető, telepíthető illemhelyek kialakítása

Nagyvárosokban, főleg olyan helyeken ahol nagy a turistaforgalom, egyre nagyobb gondot jelent a környezetbe illő nyilvános WC-k, illemhelyek telepítése.

 

Nyilvános WC-k, illemhelyek

A B&K Kft. által választékában szereplő utcabútor jellegű illemhelyek egyfajta választékot képviselnek, amennyiben ettől a formavilágtól eltérő épületre, többszemélyes közforgalmú illemhelyre van szükség, ha már egy meglévő, épületet, helyiséget kívánnak nyilvános illemhely céljaira felhasználni, akkor az adottságok figyelembe vételével ugyancsak lehetséges automata felügyelet nélküli illemhely létrehozása, telepítésére.

Nyilvános WC, épített kivitel

Nyilvános WC helyszínen építve

Lényegében az utcabútor jellegű köztéri illemhely egyes működtető elemeit önállóan működőképes egységekre szétválasztva, amely egységekből a kívánt automatizálási szintnek megfelelő a modulokat kiválasztva, egyéb épületben, aluljáróban is megépíthető a felügyelet nélküli automata illemhely. Evvel az eljárással egy épületen belül, aluljáróban több egyszemélyes illemhelyet telepíthetünk egymás mellé, oly módon, hogy a beléptetés egy beengedő modul segítségével is történhet, ma már a fizetés módja lehet pénzérmével vagy bármilyen érintésmentes fizetési lehetőséggel (bankkártya, okostelefon).

Nyilvános WC autópályák mentén

Az autópályák parkolóiban jelenleg épített pihenőházak WC-i lényegében egy épületen belüli, több egyszemélyes illemhely lett kialakítva, amely felépítését tekintve egy nyílóajtós, ingyenhasználatra állított felügyelet nélkül működő kommunikáció képes nyilvános WC-nek felelnek meg.

Nyilvanos WC aluljáróban, földalatti WC

Nyilvános WC aluljárókban

Abban az esetben amikor az illemhely elrendezése többfelhasználós férfi és női oldalból, valamint elkülönülten mozgássérült WC-ből áll, akkor szükséges egy olyan előtér kialakítása, ahol a beengedéshez, beléptetéshez forgóvillás beléptető kapu és tartozékai telepíthetők.

Érintésmentes fizetés a nyilvános WC-kben

Lényegében az ilyen struktúrájú illemhelyek esetében is a beengedés automatikus, ma már az érintésmentes fizetés ( PayPass) alkalmazása esetén nem feltétlen szükséges pénzváltási lehetőségről (személyzet vagy pénzváltógép) gondoskodni, így a személyzet főleg a takarításra és a töltőanyagok pótlásárára koncentrálhat.

Nyilvános WC Pax Pass fizetés

A példaként említett struktúrájú illemhelyek kialakításához és felszereléséhez cégünknél rendelkezésre állnak a különböző típusú: WC-válaszfal rendszerekWC-csészékszerelőkeretes WC-kpneumatikus nyomógombokkalpapíradagolók és papirokfolyékonyszappan és fertőtlenítőszer adagolókmosdópultok, mosdókinfrás csaptelepek és öblítöknyomógombos csaptelepek és öblítőkkézszárítókszemetesek és hulladékgyüjtőkkézfertőtlenítők., mozgássérült kapaszkodók és ülőkék.

 

Egyéb írásaink ebben a témában:

Ha a szükség úgy hozza, azaz milyen egy színvonalas nyilvános WC

WC-kabin, zuhanyfülke, házhoz vissszük, összerakjuk!