Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Infra fűtés, infra sötétsugárzó fűtőtestek

Infra fűtés, infra sötétsugárzó fűtőtestek

Elektromos infra sötétsugárzó fűtőtestek - infra fűtés másképp

Az elektromos infra hősugárzó berendezések között, a kialakításukból adódóan megkülönböztetünk infrasugárzó (látható fénykibocsájtás is van), sötétsugárzó és infrapanel készülékeket. Mindhárom esetben igaz, hogy fűtés közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követően nagyon rövid időn belül érezhető.

A kül- és beltéri használatra egyaránt használható infra sötétsugárzó fűtőtestek nagy teljesítményüknek, bordázott, 250-350 C fok hőmérsékletű fűtőfelületüknek   köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek. Mivel fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, különösen alkalmasak hálószobák, lakóterek, vagy más hangulatvilágítással ellátott helyiségek fűtésére, illetve bármely olyan helyre, ahol nem lenne szerencsés egy "plusz fényforrás" (pl. templomok, állattartó telepek, fotózások helyszíne, stb). Az infra sötétsugárzó fűtőtestek falra és mennyezetre egyaránt felszerelhetők.

A termékválasztékunkban megtalálhatók a MOEL ML7715, ML7718, ML7724, ML7732 infra sötétsugárzó fűtőtestek, amelyek 1500-1800-2400-3200 W teljesítménnyel rendelkeznek, így különböző igényeket képesek kielégíteni, legyen szó otthoni használatról, vendéglátásról, úszómedence tér fűtéséről, ipari csarnokok, műhelyek raktárak fűtésérőr.

Az infra  sötétsugárzó fűtőtestek felszereléséhez, rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok (ML7701, ML7702, ML7703) lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést. 

Az infra sötétsugárzó fútőtesteket - mint általában az infra hősugárzókat - kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, kimagaslóan jó hatásfok és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemez. (Utóbbit számos orvosi kutatás igazolja, melyekből kiderül, hogy az infrafűtők használatával a nap jótékony hatásait tudhatjuk magunkénak, akár télen is.)

 

infra sötétsugárzó fűtőtest uszodába