Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Szaniter válaszfalak,  WC-válaszfalak, zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak javítása, felújítása

Szaniter válaszfalak, WC-válaszfalak, zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak javítása, felújítása

Cikkszám: szerv-fal

Vállaljuk a cégünk által gyártott és épített WC-válaszfalak, zuhanyelválasztó falak, piszoár elválasztó falak esetlegesen szükségessé váló garanciális és garancián túli elemcseréit, a rendszerek felújítását, a válaszfalak és szerelvények szervizelését.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

A B&K Kft a WC-fülkék és válaszfalak szakértője által gyártott és szerelt WC-fülkék, WC paravánfalak és kabin rendszerek a kitűnő minőségű finn laminált (HPL) nagysűrűségű impregnált faforgács lemezeken és műgyanta lapokon alapul, amelyhez cégünk adja a fülke megtervezéséhez, legyártásához és a beépítéséhez szükséges szakértelmet és technológiát. Mivel cégünk gyártó üzeme alapvetően rozsdamentes anyagokkal dolgozik, így rozsdamentes WC-fülketől kezdve széles skálán mozgó anyagok és segédanyagok kombinálásával igen különböző igények kielégítésére gyártunk és építünk WC-fülkerendszereket.

Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy a szerelt válaszfalak esetében is szükség lehet rongálásból, elhasználódásbó eredő szervizelésre, javításra, erre kínálunk megoldást szolgáltatásunkkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.