Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Víztakarékos öblítésű infrás egyedi piszoár-öblítő rejtett csavarozású előlappal, 230V AC
69.600 Ft + ÁFA ( 88.392 Ft )
Menny.:db.

Víztakarékos öblítésű infrás egyedi piszoár-öblítő rejtett csavarozású előlappal, 230V AC

69.600 Ft + ÁFA ( 88.392 Ft )
Menny.:db.
Cikkszám: BK00624000000002

Infrás piszoár öblítő, víztakarékos öblítési rendszerrel, rejtett csavarozású rozsdamentes acél előlappal, hálózati működtetéssel.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Infrás piszoár öblítő egyedi vizeldékhez víztakarékos működtető szoftverrel

Falba építhető, víztakarékos öblítésű, egyedi infrás piszoár öblítő műanyag dobozba szerelve, rejtett csavarozású rozsdamentes acél előlappal, mágnesszeleppel, átfolyás beállításra alkalmas szűrős sarokszeleppel. A hagyományos típussal ellentétben ez a víztakarékos vizelde öblítő a forgalom függvényében öblít. Az okos infrás piszoár öblítő működtető szoftvere a jelenlét-érzékelésből adódóan képes figyelni a használat gyakoriságát, így a megrendelő igénye alapján beállított, a szoftver működését befolyásoló paraméterek beállításától függően a piszoár öblítő rövid impulzusszerű öblítést végez, vagy kihagyja az öblítést. Az öblítésre szánt víz mennyisége függ a beállított öblítési idő hosszától, a szabályozó szelep beállításától és a dinamikus víznyomástól. Amennyiben a víznyomás ingadozó, úgy mód van átfolyás-szabályozót beépíteni a piszoár öblítőbe, így már csak az öblítési időt kell figyelnünk a víztakarékos öblítés érdekében. Nagy használati forgalmat feltételezve és azt követően a beállított paraméter értékétől függően Pl. 3 perc szünet következik, akkor egy automatikus teljes időhosszt ( pl. 7sec.) öblít a rendszer, így elérve, hogy a piszoár tiszta lesz és a szifonba tiszta víz kerül. A másik végletet feltételezve, hogy a piszoárok ritkán vannak használva, a szoftver paraméterezhető, hogy hány óránkánt (1,6-24 h) csináljon egy automatikus öblítést, ezzel biztosítva, hogy a szifonok nem fognak kiszáradni. A gyári beállítástól eltérő öblítési paraméter beállítások felárasak!
A rozsdamentes felületek tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása"című dokumentumban leírtakat. A vizelde öblítő üzembehelyezése előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A beépített mágnesszelep hibamentes működése érdekében a vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges.

 

 

Vizelde öblítő nagy forgalmú helyekre

Elsősorban nagy forgalmú közösségi illemhelyekbe, irodaházakba, iskolákba, kollégiumokba, sportlétesítményekbe, éttermekbe ajánljuk. A megfelelő beállításokkal valóban egy igazi energiatakarékos környezetbarát vizelde illetve piszoár öblítőt kaphatunk, amelynek költségei hosszú távon semmiképpen nem haladják meg a vízmentes piszoárok üzemeltetési költségeit, különös tekintettel az ahhoz tartozó logisztikai, anyagbeszerzési és munkadíj költségekre.

  • Működése teljesen automatikus, feltételezve, hogy az öblítéshez szükséges víz folyamatosan rendelkezésre áll. 
  • Higiénikus, mivel az öblítés automatikusan, kézérintés nélkül, a használatot követően történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az öblítés a használathoz igazodik.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az érzékelési távolság (érzékenység) a helyszínen is beállítható.
  • Vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).
  • Az egyedi infrás piszoár öblítő berendezés egyes szerelőkeret típusokba is beépíthető.

Paraméterek

Tápfeszültség 230 V AC
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2”
Kimeneti vízcsatlakozás 3/8”
Dobozméret 150x150x80 mm
Előlap típusa Rejtett csavarozású
Előlap mérete 183x183 mm
Kis öblítés 0,1 l
Nagy öblítés 0,5 l
Öblítési idő Gyári adat 7 mp (állítható)
Érzékenység 10-50 cm, állítható
Észlelés Gyári adat 3 mp (állítható)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.