Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
174.700 Ft + ÁFA ( 221.869 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető rozsdamentes ivókút időzített, nyomógombos fejjel, szifontakaróval

174.700 Ft + ÁFA ( 221.869 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01451000000001

Ivókút falra szerelhető változatban, időzített nyomógombos fejjel, szifontakaróval, kültéri és beltéri használatra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút falra szerelhető változatban időzített nyomógombbal

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is. Az időzített nyomógombos fejjel ellátott ivókút a nyomógomb megnyomását követően a gyári időzítésnek megfelelő ideig adagolja a friss ivóvizet. A falraszerelhető ivókutunk a fokozott vandálbiztosság érdekében szifontakaróval készül, mely takarja a vízbekötés és elvezetés szerelvényeit.

Fali ivókút közösségi helyekre

A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken pl.: iskolákban, fürdőkben, üzemekben, ahol fontos, hogy a berendezés sarkai ne okozzanak sérülést. 
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Paraméterek

Medence belső mérete D250x80 mm
Bemeneti vízcsatlakozás C1/2"
Magasság 105 mm
Vízelvezetés D32 mm
Ivókútfej típus BK01412
Kapacitás 2 l/min
Alapidőzítés 8+-3 mp
Nyomástartomány 1,5-4 bar
Maximális üzemi hőmérséklet 80 °C
Időzítés 5-11 másodperc
Vízátfolyás 1,9 l/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek