Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

húsüzem

Bővülőben cégünk húsipari higiéniai célú gépeink és eszközeink vélasztéka

A Húsipari Higiéniai Célú Gépek Fontossága a Modern Élelmiszeriparban

Az élelmiszeripar, a húsipar folyamatos fejlődése során egyre nagyobb hangsúlyt kap a minőség, a biztonság és a higiénia. A húsipar sem maradhat ki ebből a folyamatból, hiszen az emberi fogyasztásra szánt termékek előállításánál kiemelten fontos az egészséges és biztonságos gyártási folyamatok fenntartása. Ennek elérésében kulcsfontosságú szerepet játszanak a húsipari higiéniai célú gépek és eszközök, amelyek nem csak hatékonyabbá teszik a termelést, de garantálják a vásárlók egészségének védelmét is.

Kényszerzuhany rendszerek ipari és mezőgazdasági területekre

A kényszerzuhany rendszer alkalmazási területei olyan ipari és mezőgazdasági üzemek, ahol a szigorú higiéniai előírásoknak megfelelően, a fekete és fehér öltözők közé olyan zuhanyfülkét kell beiktatni, amely méretében és kialakításában egyértelműen kényszerzuhany rendszerként működik, azaz a zuhanyfülkébe a fekete öltöző felől belépve a belépő dolgozónak kötelezően fürödnie kell.

Sertéspestis elleni védelem - állattartó telepek higiéniája

Állattartó telepek higiéniájának biztosítása rendkívül fontos. Különösen igaz ez akkor, amikor sertéspestis járvány tizedeli a haszonállat állományt. A megfelelő védelem kialakításához, kizárólag fertőtlenítéssel, a kórokozók telephelyen kívül történő megállításával járulhatunk hozzá. Ehhez kínálunk eszközöket, berendezéseket, az egyszerű fali fertőtlenítőszer adagolótól, a forgókefés csizmatalp mosókon át, a kéz- és csizmafertőtlenítővel kombinált, beléptető rendszerekig, vagy kényszerzuhany rendszerekig...

ZSÍRFOGÓ ÉS HOMOKFOGÓ BERENDEZÉSEK NAGYKONYHAI HASZNÁLATRA

A konyhai zsírfogó, zsírleválasztó és homokfogó, homokleválasztó berendezés egy olyan eszköz, amely a fáziselválasztás során (folyadékok és szilárd szennyeződések fajsúly különbsége alapján) szétválasztja a konyhai szennyvizet, és a benne található szennyeződéseket.  A könnyebb, zsírok és olajok a felszínen maradnak, míg a nehezebb darabos szennyeződések a tároló tartály alján, iszap formájában ülepednek le.