húsüzem
Ütközésvédelem és higiénia célú falvédelem, tervezői segédlet
Új ütközésvédelmi katalógus és tervezői segédlet
A falvédelem a modern épületek egyik alapvető és fontos része, amely többféle célt szolgál. Különösen fontos szerepe van az ütközésvédelem és higiénia területén, hiszen a falak nem csupán esztétikai funkcióval bírnak, hanem hozzájárulnak a biztonsághoz és a tisztasághoz is. Ezen a területen a falvédelem különböző anyagok és megoldások alkalmazásával valósulhat meg, amelyek segítenek megóvni az épület belső terét a mechanikai sérülésektől, valamint biztosítják a higiénikus környezetet.
Bővülőben cégünk húsipari higiéniai célú gépeink és eszközeink vélasztéka
A Húsipari Higiéniai Célú Gépek Fontossága a Modern Élelmiszeriparban
Az élelmiszeripar, a húsipar folyamatos fejlődése során egyre nagyobb hangsúlyt kap a minőség, a biztonság és a higiénia. A húsipar sem maradhat ki ebből a folyamatból, hiszen az emberi fogyasztásra szánt termékek előállításánál kiemelten fontos az egészséges és biztonságos gyártási folyamatok fenntartása. Ennek elérésében kulcsfontosságú szerepet játszanak a húsipari higiéniai célú gépek és eszközök, amelyek nem csak hatékonyabbá teszik a termelést, de garantálják a vásárlók egészségének védelmét is.
Kényszerzuhany rendszerek ipari és mezőgazdasági területekre
Sertéspestis elleni védelem - állattartó telepek higiéniája
Állattartó telepek higiéniájának biztosítása rendkívül fontos. Különösen igaz ez akkor, amikor sertéspestis járvány tizedeli a haszonállat állományt. A megfelelő védelem kialakításához, kizárólag fertőtlenítéssel, a kórokozók telephelyen kívül történő megállításával járulhatunk hozzá. Ehhez kínálunk eszközöket, berendezéseket, az egyszerű fali fertőtlenítőszer adagolótól, a forgókefés csizmatalp mosókon át, a kéz- és csizmafertőtlenítővel kombinált, beléptető rendszerekig, vagy kényszerzuhany rendszerekig...
ZSÍRFOGÓ ÉS HOMOKFOGÓ BERENDEZÉSEK NAGYKONYHAI HASZNÁLATRA
A konyhai zsírfogó, zsírleválasztó és homokfogó, homokleválasztó berendezés egy olyan eszköz, amely a fáziselválasztás során (folyadékok és szilárd szennyeződések fajsúly különbsége alapján) szétválasztja a konyhai szennyvizet, és a benne található szennyeződéseket. A könnyebb, zsírok és olajok a felszínen maradnak, míg a nehezebb darabos szennyeződések a tároló tartály alján, iszap formájában ülepednek le.