Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
99.500 Ft + ÁFA ( 126.365 Ft )
Menny.:db

Idral KIDS infrás mosdó csaptelep hideg vagy kevert vízre, 6 V-os elemes

99.500 Ft + ÁFA ( 126.365 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BKH3561351

Infrás mosdócsap, Idral KIDS, vidám színekkel, hideg vagy kevert vízre, elemes működtetéssel elsősorban óvodák és iskolák részére.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
VARTA ceruza elem, AA, LR6
196 Ft + ÁFA (249 Ft)

Infrás csaptelep elemes változatban

Idral KIDS infrás, elemről működtetett mosdó csaptelep, elegáns, kompakt kialakítású, amely áll a mosdóra szerelhető csaptestből, az elemtartóból és a vízhálózati csatlakozást biztosító flexibilis bekötőcsőből. A kompakt kialakításból adódóan a csaptest tartalmazza az infraérzékelőt, a vezérlő elektronikát és a mágnesszelepet egyaránt. A csaptelep porcelán és rozsdamentes mosdóra egyaránt felszerelhető.
Működtetését tekintve a kifolyó alá tartott kézről visszaverődő infrafényt érzékelve, a vezérlőelektronika nyitja, majd a kéz elvételést követően automatikusan zárja a mágnesszelepet. A víztakarékosság és a vandálbiztos működés biztosítása miatt 60 másodperc folyamatos vízátfolyást követően a csaptelep automatikusan elzár. A csaptelep működtetéséhez hideg, vagy előkevert víz biztosítása szükséges. A pangóvízben megtelepedő kórokozók elleni védekezés érdekében a csaptelep a legutolsó használattól számítva 24 óra múlva automatikusan megnyit egy rövid időre. 
Az üzembehelyezés előtt a vízvezeték rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani, az elektromos infrás mosdó csaptelep csak ezután köthető rá a vízhálózatra. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! A csaptelep csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a hosszútávú helyes működés nem garantálható.

Elektromos csap óvodák, iskolák mosdóiba

Formai megjelenése és vidám színei miatt elsősorban óvodák, iskolák, játszóházak mosdóiba ajánljuk.

  • A csaptelep működése teljesen automatikus és higiénikus, mivel a mosdó csaptelep működtetése kézérintés nélkül történik.
  • Víztakarékos és környezetbarát, mert az elektromos mosdó csaptelep a gyárilag beállított paraméternek megfelelő utánfolyási idő leteltével automatikusan elzár, a vízátfolyás szabályozott.
  • A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű.
  • Az infrás elektromos csaptelep érzékelő egysége a zavaró fényreflexióra nem reagál, mivel az érzékelők előtt alkalmazott speciális, csak az infrafényt áteresztő műanyag védőablak kerül beépítésre.
  • A kifolyó testbe épített mágnesszelep és az elektronika 6 V-os (CRP2) lithium elemről működtethető. A működtetést biztosító elem tartozéka a csaptelepnek.

Paraméterek

Tápfeszültség 6 V DC
Elem típusa 6 V CRP2 (a csomag tartalmazza)
Magasság 160 mm
Kifolyási távolság 107 mm
Felület porfestett
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Nyomástartomány 1-8 bar
Működtetés infraérzékelővel
Vízátfolyás 6 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 65 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.