Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Covid-19 koronavírus

Ózongenerátor, levegő fertőtlenítő, felület fertőtlenítő

A vegyszerek nélkül történő, környezetbarát és valóban hatékony levegő fertőtlenítés legjobb eszközei az ózongenerátorok és az UV-C levegő fertőtlenítő berendezések. Melyik a jobb? A fent említett eszközök levegő és felület fertőtlenítő hatását (ami a végeredményt illeti) nem lehet, és nem is érdemes összehasonlítani. 

Kérdései vannak? Árajánlatot szeretne?

Forduljon bizalommal Szabó László vezető projektmenedzser kollégánkhoz a +36 30 530 6954-es számon, vagy a következő e-mail címek valamelyikén: szabo_laszlo@bandk.hu vagy info@bandk.hu

Köztéri illemhelyek ózonos levegő- és felületfertőtlenítése, szagtalanítása

Automatikus működésű, utcabútor jellegű köztéri WC-ink már eddig is számos olyan kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkeztek, amit az üzemeltetői tapasztalatok és visszajelzések tettek indokolttá.

Infrás kézfertőtlenítőszer adagoló, beléptető rendszer vezérléssel

Rozsdamentes infrás működtetésű fertőtlenítőszer adagolóhoz egy önálló vezérlő elektronika kapcsolódik. Az elektronika feladata, hogy csak akkor ad vezérlő kimenő jelet, miután megtörtént a kézfertőtlenítés.

Higiéniai beléptető álelmiszeripar, húsipar, laborok, gyógyszeripar, tejházak számára!

Ózongenerátor a Monori Mentőállomásnak

Egy BKH6311221 ózongenerátorral támogattuk a Monori Mentőállomást. Bízunk benne, hogy az eszköz felajánlásával némiképp segíthetjük a mentőszolgálat dolgozóinak áldozatos munkáját. 

Ózongenerátor hatékony eszköz a koronavírus terjedése ellen

Az ózongenerátor nem újdonság

Már régóta ismert tény, hogy az ózon  hatékony fegyver a baktériumok, vírusok, penészgombák ellen, ugyanakkor alkalmazása során nagyon körültekintően kell eljárni, mert minden élő szervezetre az ózón rendkívül veszélyes. A tüdő hólyagjai, membránja rendkívül érzékenyek az ózonra, már igen alacsony ózonkoncentrációnál is károsítja azokat!

Az élelmiszeripar higiéniája

Az élelmiszeripar higiéniai követelményei eddig is kiemelkedő jelentőséggel bírtak, azonban a Covid-19 koronavírus megjelenése újabb veszélyforrást jelent az élelmiszer előállítók számára, figyelembe kell venni  az új helyzet élelmiszerbiztonsági vonatkozásait.