Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
159.000 Ft + ÁFA ( 201.930 Ft )
Menny.:db

Falra szerelhető rozsdamentes ivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel, szifontakaróval

159.000 Ft + ÁFA ( 201.930 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01453000000002

Ivókút falra szerelhető változatban, bekapásgátlós, nyomógombos fejjel, szifontakaróval, kültéri és beltéri használatra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút falra szerelhető változatban bekapásgátlós fejjel

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is. A nyomógombos, bekapásgátlós fejjel ellátott változat a nyomógomb nyomvatartásáig adagol vizet. Az ivókútfej átfolyása és vízképe a fej elején található csavarral állítható. A falraszerelhető ivókutunk a fokozott vandálbiztosság érdekében szifontakaróval készül, mely takarja a vízbekötés és elvezetés szerelvényeit.

Fali ivókút közösségi helyekre

A formatervezett, kerekített íveknek köszönhetően ideális megoldás a nagy személyforgalmú helyeken pl.: iskolákban, fürdőkben, üzemekben, ahol fontos, hogy a berendezés sarkai ne okozzanak sérülést. A bekapásgátló fejjel ellátott változat ideális óvodákban és iskolákban történő alkalmazásra.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Paraméterek

Anyag rozsdamentes acél
Felület fényes
Méretek 300x476,5x360 mm
Tömeg 8,5 kg
Medence belső mérete D250x80 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Lefolyó csatlakozás D32 mm
Nyomástartomány 1,5-4 bar
Vízátfolyás 2 l/perc
Maximális vízhőmérséklet 80 °C

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek