Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

falvédő

DECOPRINT ideális kombinációja a dekorációnak és a falvédelemnek

Az SPM DECOPRINT több mint egy higiéniát biztosító falvédő lemez, védi a falfelületet, de egyben lehetőséget biztosít a falfelületek egyedi és egyben esztétikus kialakítására. A DECOPRINT kiemeli a falfelületek az ajtókat és egyben elegáns megjelenést, barátságos környezetet biztosít a helyiségben tartózkodók számára.

 

Decoprint étteremben

DECOCHOC H2O védő és falburkoló PVC panel nedves, vizes területekre

Falvédő és falburkoló 1,5 mm vastag merev és antibakteriális PVC panel, amely teljesíti a Bs2d0 tűzállósági előírásokat. A panelek felülete finoman texturált matt felülettel rendelkezik és ezek a jellemzők teljes mértékben alkalmassá teszik a terméket nedves, vizes helyiségekben történő alkalmazásra, így közösségi mosdók, zuhanyzók és fürdőszobák falainak burkolására. A panelek vízlepergető képességéből adódóan minimális a felületen a vízkő képződés és maga az anyag egyben nagymértékű karcolásállóságot biztosít.

Rugalmas ütközésvédelem, raktári ütközésvédelem

Rugalmas ütközésvédelemre minden olyan területen szükség lehet, ahol kézi vagy gépi erővel történő árumozgatás történik. A hagyományos (fa vagy fém alapanyagból készülő) ütközésvédelmi megoldások, egy esetlegesen bekövetkező ütközés esetén kárt tehetnek az ütköző járművekben, raklapos vagy dobozolt árukban. Sőt, nem "csak" csak az ütközést elszenvedő eszközök és árukészlet, de nagy valószínűséggel az ütközéshárítóként funkcionáló fa és fém eszközeink is megrongálódhatnak, melyek így utólagos javítást és karbantartó festést igényelnek. Mindezekkel szemben, a rugalmas ütközésvédelmi eszközök megkímélik az ütköző terhet (legyen az jármű vagy rakomány), és utólagos javításra sem lesz szükség.

Kérdései vannak? Árajánlatot szeretne?

Forduljon bizalommal Szabó László vezető projektmenedzser kollégánkhoz a +36 30 530 6954-es számon, vagy a következő e-mail címek valamelyikén: szabo_laszlo@bandk.hu vagy info@bandk.hu

Falvédő, ütközéshárító és sarokvédő rendszerek

A falvédő és élvédő rendszerek tartós ütésállóságot kínálnak számtalan stílusban, színben, mintában és kidolgozásban. Ideális megoldást jelenthetnek nagy forgalmú helyeken, kórházakban, szállodákban, más olyan közintézményekben, ahol napról-napra rongálódhatnak/szennyeződhetnek a falak a kerekes ágyak, kézikocsik, tolószékek és gyalogos közlekedők miatt. Sőt! Ütközéshárítóink nem csak védik, de díszítik is a belső teret.

Egy kórházi vagy szállodai folyosón fontos szempont lehet, hogy a fal védelme mellett kapaszkodási, fogódzkodási lehetőséget is biztosítsunk a mozgásukban korlátozott vagy idős beteg/vendégek számára. Ezt vagy úgy oldjuk meg, hogy külön ütközéshárítót és külön kapaszkodókat szerelünk fel, vagy pedig egy két funkciós eszközhöz nyúlunk. Utóbbi megoldás nem csak gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást jelent, de a folyamatos kapaszkodási lehetőséggel biztonságosabb környezetet teremthetünk.