Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
122.500 Ft + ÁFA ( 155.575 Ft )
Menny.:db

Lábonálló rozsdamentes gyerekivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel

122.500 Ft + ÁFA ( 155.575 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01443000000002

Ivókút álló, alacsony kivitelben, gyermekeknek is, rozsdamentes acélból, bekapásgátlós nyomógombos fejjel, kültéren és beltéren történő használatra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút álló, alacsony kivitelben, gyermekeknek is 

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Forgalmazunk falra szerelhető és lábonálló ivókutakat és gyermekivókutakat. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
Gyermekivókútjaink a normál ivókutaknál alacsonyabb változatban készülnek, hogy alkalmasak legyenek óvodai és iskolai környezetben történő használatra. Bekapásgátlós, nyomógombos fejjel szerelt ivókutak esetén a víz adagolása a nyomógomb folyamatos nyomvatartásával lehetséges, a gombot elengedve a csaptelep elzár. 

Ivókútjaink az alábbi fejekkel választhatók:

  • Időzített nyomógombos fejjel
  • Egyszerű fejjel
  • Bekapásgátlós nyomógombos fejjel

Rozsdamentes ivókút óvodákba, iskolákba

A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben is készülnek, parkokba, terekre stb.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül lévő vizet is ki kell üríteni)!

Paraméterek

Medence belső mérete D210x74 mm
Méretek D314x700 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Vízelvezetés D32 mm
Vízátfolyás 2l/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.