Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
168.000 Ft + ÁFA ( 213.360 Ft )
Menny.:db

Lábonálló rozsdamentes gyerekivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel és I5263 típusú pohártöltővel

168.000 Ft + ÁFA ( 213.360 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01444000000002

Ivókút álló, alacsony kivitelben, gyermekeknek is, rozsdamentes acélból, bekapásgátlós nyomógombos fejjel és nyomógombos pohártöltő fejjel, kültéren és beltéren történő használatra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút álló, alacsony kivitelben, gyermekeknek is 

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Forgalmazunk falra szerelhető és lábonálló ivókutakat és gyermekivókutakat. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
Gyermekivókútjaink a normál ivókutaknál alacsonyabb változatban készülnek, hogy alkalmasak legyenek óvodai és iskolai környezetben történő használatra. Ez az ivókút változat bekapásgátlós, nyomógombos fejjel, valamint egy magasabb kifolyóval rendelkező, pohár, illetve palack töltésére alkalmas fejjel is rendelkezik. A kétféle ivókútfejnél víz adagolása a nyomógomb folyamatos nyomvatartásával lehetséges, a gombot elengedve a csaptelep elzár. 

Ivókútjaink az alábbi fejekkel választhatók:

  • Időzített nyomógombos fejjel
  • Egyszerű fejjel
  • Bekapásgátlós nyomógombos fejjel

Rozsdamentes ivókút óvodákba, iskolákba

A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben is készülnek, parkokba, terekre, játszóterekre, sportpályákra, stb.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombokat is ki kell szerelni, mivel a csaptesteken belül található vizet is ki kell üríteni)!

Paraméterek

Méretek D314x700mm
Medence belső mérete D210x74 mm
Bemeneti vízcsatlakozás 1/2"
Vízelvezetés D32 mm
Vízátfolyás 2 l/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.