Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
170.200 Ft + ÁFA ( 216.154 Ft )
Menny.:db

Lábonálló rozsdamentes ivókút I5261M típusú nyomógombos fejjel és I5263M típusú pohártöltővel

170.200 Ft + ÁFA ( 216.154 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: BK01434000000004

Ivókút álló kivitelben rozsdamentes acélból, bekapásgátlós nyomógombos fejjel és nyomógombos pohártöltő fejjel, kültéren és beltéren történő használatra.

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ivókút álló kivitelben pohártöltővel

A rozsdamentes acélból készült ivókutak higiénikus körülményeket biztosítanak az ivóvíz vételezéséhez. Forgalmazunk falra szerelhető és lábonálló ivókutakat és gyermekivókutakat. Az ivókutak ideális formájú és mennyiségű vízsugarat biztosítanak, így egyben víztakarékosak és higiénikusak is.
Ez az ivókút változat bekapásgátlós, nyomógombos fejjel, valamint egy magasabb kifolyóval rendelkező, pohár, illetve palack töltésére alkalmas fejjel is rendelkezik. A kétféle ivókútfejnél víz adagolása a nyomógomb folyamatos nyomvatartásával lehetséges, a gombot elengedve a csaptelep elzár. 

Rozsdamentes ivókút parkokba, közterekre

A lábonálló ivókutak vandálbiztos kivitelben is készülnek, parkokba, terekre, játszóterekre, sportpályákra, stb.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Az ivókút csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható.
Kültéri helyeken történő alkalmazás esetén, a hőmérséklet 0°C alá csökkenése előtt az ivókutat vízteleníteni kell (a nyomógombokat is ki kell szerelni, mivel a csaptesteken belül található vizet is ki kell üríteni)!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.