Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosdóhigiéniai termékeink, szaniterek

Mosdóhigiéniai termékeink, szaniterek

A "szaniter" szó általában a vízellátással és a szennyvízelvezetéssel kapcsolatos rendszerekkel, berendezésekkel, valamint az ezekhez kapcsolódó mosdóhigiéniai funkciót ellátó termékekkel foglalkozik. A szaniter fogalom tartalmazza a fürdőszobai és konyhai csaptelepeket, WC-ket, mosdókat, zuhanyzókat és más olyan eszközöket, amelyek a vízhasználatot és a higiénia fenntartását szolgálják a háztartásokban, középületekben és ipari létesítményekben. A szaniter terület fontos a lakossági és ipari ingatlanokban egyaránt, mivel az megfelelő vízellátást, víz- és szennyvízelvezetést biztosít, ami létfontosságú az egészségügyi és kényelmi szempontokból.

Webáruházunk mosdóhigiéniai, szaniter termékeink választéka

Csaptelepeink:

Zuhanyrendszerek:

WC-öblítő rendszerek:

Termosztatikus, mechanikus, motoros keverőszelepek:

Mosdók, mosdópultok, sebészeti bemosakodók, sormosdók, fali kiöntők, lábonálló kézmosók:

WC csészék, piszoárok, piszoár falak, ágytálkiöntő, WC-ülőke:

Fürdőszoba kiegészítők, fürdőszoba szettek:

Akadálymentesítés eszközei:

  • Akadálymentesítés eszközei, rozsdamentes és szinterezett kapaszkodók, zuhanyszékek, taktilis jelek, akadálymentesített mosdók, WC-csészék, tükrök

WC válaszfalak, zuhany válaszfalak, öltözői bútorok:

  • WC kabin-, WC válaszfal, piszoár válaszfal rendszerek. öltözőszekrények, öltözői padok, értékmegőrzők széles választéka, mugyanta, melamin, szendvicspanel anyagokból. WC fülke, szeméremfal és szerelt válaszfal vasalatok, szerelvények, ráfordítós zárak, piktogrammok. Egyedi vizelde válaszfalak, szaniter válaszfalak.

Kézszárítók, hajszárítók:

Papíradagolók:

  • Papíradagolók és papír termékek. WC papír, kéztörlő papír, higiéniai papír adagolók műanyagbóól, rozsdamentes acélból különböző színekben és dizánjban, valamint a hozzátartózó töltelék árúk, úgynint WC-papír, kéztörlő papírok hajtogatott és tekercses, törlőkendő, törlő papírok.

 

Szappanadagolók, szappanok és kézfertőtlenítő szerek: