Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

zuhanyzó

Vízhálózatok termikus fertőtlenítése

A melegvíz ellátó hálózatok üzemeltetésének elengedhetetlen követelménye, hogy a rendszer termikusan kiegyenlített legyen. A tárolóból kilépő víz hőmérséklete > 60 ºC, a cirkulációs hálózatból visszatérő víz hőmérséklet csökkenése a tárolónál nem lehet több mint 5 ºC.

DECOCHOC H2O védő és falburkoló PVC panel nedves, vizes területekre

Falvédő és falburkoló 1,5 mm vastag merev és antibakteriális PVC panel, amely teljesíti a Bs2d0 tűzállósági előírásokat. A panelek felülete finoman texturált matt felülettel rendelkezik és ezek a jellemzők teljes mértékben alkalmassá teszik a terméket nedves, vizes helyiségekben történő alkalmazásra, így közösségi mosdók, zuhanyzók és fürdőszobák falainak burkolására. A panelek vízlepergető képességéből adódóan minimális a felületen a vízkő képződés és maga az anyag egyben nagymértékű karcolásállóságot biztosít.

Szolgáltatás vásárlása kempingekben RFID kártyák alkalmazásával

A kempingekbe érkező vendégek az ott tartózkodásuk ideje alatt nem egyformán veszik igénybe a kemping által kínált szolgáltatásokat. Gondolunk itt elsősorban a zuhanyozás, mosogatáskor a melegvíz használatra, ételfőzés, melegítés, lakókocsik áramellátása, mosógép használat...

Használati melegvíz hőmérsékletének szabályozása, termosztatikus keverőszelepek működése

A keringtetett, recirkulációs használati melegvíz rendszerek kiépítésének a célja, hogy mind a fürdőszobai, mind az üzemi mosdók, zuhanyzók számára a mosdó csaptelep, a zuhany csaptelep, zuhanypanel, zuhanyrendszer, kádtöltő csaptelep közvetlen közelében minden időben rendelkezésre álljon a szükséges hőmérsékletű melegvíz.

A C523R (JRGUMAT) sorozatú, arányos szabályozású termosztatikus keverőszelepekben már gyárilag, a szelep által előállított, előírt hőmérsékletre bekevert használati melegvíz visszaforgatására recirkulációs csatlakozási lehetőség van kialakítva.