Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

UV-C

UV-C levegő fertőtlenítő berendezések

A vegyszerek nélkül történő, környezetbarát és valóban hatékony levegő fertőtlenítés egyik legjobb eszköze az UV-C.

UV-C FiltAir beltéri UV-C légsterilizáló készülékcsalád

A FiltAir beltéri légsterilizáló berendezése hatékony megoldást kínál a levegőben terjedő vírusok ártalmatlanítására. A berendezés a működés első fázisában mechanikus tisztítást végez: leválasztja a levegőben lévő szilárd szennyeződéseket, a második fázisban pedig erős UV-C sugárzással elpusztítja a szűrőn átjutott kórokozókat. 

Fényes ötlet: az UV-C lehet a megoldás a koronavírus elnyelésére

Ibolyántúli sugarat kibocsátó lámpák is jók lehetnek a koronavírus ellen. Külsőleg. Viszont vigyázni kell, hogy ne ártsanak többet, mint amennyit használnak.

UV-C fertőtlenítés alkalmazása és alkalmazás területei az élelmiszeriparban

Az UV-C sugárzás, az avval történő levegő fertőtlenítés, felületfertőtlenítés környezetbarát és gazdaságos megoldás. Alkalmazása során az UV sugarak, a hullámhossztól függően, közel 100%-ban elpusztítják a besugárzott térben és felületeken található mikroorganizmusokat.

Fertőtlenítés UV-C sugárzással

Betegség a baktériumoktól! Különösen igaz ez az orvoshoz történő látogatáskor. A recepciótól a váróteremig és a rendelő helyiségig, mindenhol akaratlanul ki vagyunk téve más betegek által hordozott vírusoknak és baktériumoknak. A gyógyulás érdekében fordulunk orvoshoz, de könnyen előfordul, hogy fertőzéssel távozunk. Általában kijelenthető, hogy ezeken a helyeken a fertőzés kockázata nagy, a  következmények elkerülhetetlenek és ezek mindnyájunk számára jól ismertek. Ennek azonban nem feltétlen kell így lennie, amennyiben UV C levegő fertőtlenítő berendezést működtetünk a fentebb említett helyeken!